Faciliteter

Faciliteter for brug i Snejbjerg Svømmehal i forbindelse med offentlig åbning

AquaPunkt er et træningskoncept udviklet af Gigtforeingen, for at hjælpe dig med at forebygge og mindske gener fra Gigt. AquaPunkt er frit tilgængelig i offentlig åbning, og øvelser er velbeskrevet på vandsikre plader, som du kan tage med på kanten.
AquaMama er skånsomme øvelser for dig som er gravid. AquaMama er frit tilgængelig i offentlig åbning, og øvelser er velbeskrevet på vandsikre plader, som du kan tage med på kanten.
Vil du selv træne Crawl? Så er CrawlFit måske det rigtige for dig. Med CrawlFit finder du 3 niveuaer med hver 12 lektioner, som du frit kan tage med på bassinkanten, og træne i dit eget tempo. De tre niveauer er - tid angivet i parantes er forventet træningstid pr. lektion. Begynder - svøm 200 meter crawl (30 min) Let øvet - Svøm 1.000 meter crawl (40 min) Øvet - Svøm 2.000 meter crawl (60 min)
Sauna i Snejbjerg Svømmehal er kønsopdelte og findes således i forbindelse med omklædningsrummene, Ved brug af sauna skal der benyttes håndklæde eller lignende underlag, og badetøj må ikke medbringes i saunaen.
Leg med Blop er små øvelser du selv kan lave med familiens mindste (fra ca. 2-3 år). Udover de vandsikre plader med øvelserne, finder du ogås Blop på legmedblop.dk hvor du kan se videoer af øvelserne og foreberede jeres næste tur i svømmehallen