Sikkerhed

Vi har altid en livredder til stede i svømmehallen, når vi har offentlig åbning, men bemærk at al badning og øvrig ophold altid sker på eget ansvar.

Alle vore livreddere har bestået Dansk Svømmeunions Bassinlivredderprøve og deltaget i minimum 3 timers genopfriskning i førstehjælp og brug af hjertestarter indenfor de seneste 12 måneder.
Alle vore billetsælgere indgår også i vores beredskab i tilfælde større eller mindre uheld, og derfor modtager de også minimum 3 timers genopfriskning i førstehjælp hvert år.

Vi har valgt at vores hjertestarter, som er doneret af Trygfonden, er placeret udenfor svømmehallen, dette sikrer at naboer og folk der færdes i området altid har adgang til hjertestarteren, også selv om vi ikke har åbent. Hjertestarteren er placeret umiddelbart til højre for indgangsdøren, og ved opkald til alarm 1 1 2, vil du også kunne blive guidet til denne hjertestarter, som grundet det klimaskab den opbevares i, altid er klar til brug.

Ønsker du som borger i nærheden at høre mere om hjertestarteren og/eller brugen af denne, kan du kontakte Snejbjerg Svømmeklub, som har uddannede hjertestarter instruktører, der står klar til at fortælle om brugen af hjertestarteren og den tilhørende, livsvigtige, førstehjælp.