Van(d)vittig Halloweenaften d. 1. november

Van(d)vittig Halloween

Tirsdag d. 1. november udvider vi Snejbjerg Svømmehals offentlige åbning til at vare fra kl. 18.00 – 20.30 for at give vore gæster, store som små, ekstra god mulighed for, at opleve (u)hyggen, når vi slår dørene op til vores “Van(d)vittige Halloweenaften”.

Hvad er Van(d)vittig Halloween?

En udvidet offentlig åbning, hvor vi har sørget for masser af (u)hygge i form af edderkopper med deres spindelvæv, flagermus og ikke mindst masser af levende lys.

Hvad koster det at deltage?

Det samme som det altid koster, at komme ind til offentlig åbning – dvs. at du som barn (5-15 år) kommer ind for kun 12 kr. – eller køb et 10-turskort, så giver du kun 10 kr. pr. besøg!
Se iøvrigt Snejbjerg Svømmehals billetpriser, for priser for voksne.

Hvem kan deltage?

Offentlig åbning om tirsdagen er åbent for alle, der har lyst til en svømmetur, eller blot have det sjovt i bassinet – sådan vil det også være til vores Van(d)vittig Halloween, men da vi regner med at der kommer en del børn denne aften, tør vi ikke love dig, der gerne vil svømme ugenert, at dette vil kunne lade sig gøre – her henviser vi i stedet til onsdag aften, hvor der kun er åbent kun for svømmere. Se Snejbjerg Svømmehals åbningstider

Kan jeg læse mere?

Ja, klik dig ind på vores Facebook-begivenhed Van(d)vittig Halloween aften i Snejbjerg Svømmehal, her kan du følge med i vores forberedelser, og vise dine venner at du har planer om at deltage.

 

Kom gratis ind / Vind 10-turskort

Vil du gerne gratis ind til Snejbjerg Svømmehals Van(d)vittig Halloween? Så deltag i vores Halloween Konkurrence, alle der deltager får en fribillet der frit kan bruges til enhver offentlig åbning i 2016, inkl. Van(d)vittig Halloween. Derudover har alle, der deltager, mulighed for at vinde 10-turskort til Snejbjerg Svømmehal – jo hurtigere du deltager, des flere vinderchancer.

 

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *