Et spændende og anderledes voksen-arrangement

er en intim koncert med Ebb & Flow. Koncerten vil foregå i Snejbjerg Svømmehal, hvilket er noget ganske specielt, som du sikkert aldrig har prøvet før. Bassinet og vandet vil danne baggrund for musikken og den musikalske oplevelse. Der er altså lagt op til en særlig oplevelse, hvor frisk, original musik opleves på helt tæt hold med rislende vand i baggrunden

Billetsalg, Ebb & Flow, Snejbjerg Svømmehal

Om Ebb & Flow

EBB & FLOW er et samarbejde mellem dansk-amerikanske Gabby Gordon, danske Morten Kjær (Kier) og israelske Ronen Gordon. De tre musikere har alle base i Hollywood, Californien. Både Gabby og Kier er rutinerede sangere, sangskrivere og pianister med en række soloudgivelser på bagen. I denne triokonstellation backes de op af den groovy Ronen på trommer, percussion og diverse elektronik.

Musikernes baggrund og tilknytning til Danmark

Ebb & Flow består af: Morten Kjær (tv), Gabby Gordon (mf) og Ronen Gordon (th).

Ebb & Flow består af:
Til venstre – Morten Kjær (Kier), Midtfor – Gabby Gordon og til højre – Ronen Gordon

Gabby Gordon er vokset op i Danmark, Schweiz, Tjekkiet, England, Tyskland og USA. De mange oplevelser herfra afspejles i hendes soulede sange. På sit seneste album har hun bl.a. samarbejdet med den kendte Nashville-producer Marshall Altman.

Morten Kjær (Kier) er tidligere medlem af vokalgruppen Basix, som blev nummer 2 ved Dansk Melodi Grand Prix i 2001 med sangen “I Australien”. Nu om dage turnerer han som solist og er bl.a. aktuel med electro-soul-albummet “Pendulum”.

Ronen Gordon er aktiv på den amerikanske prog-rock-scene og er bl.a. kendt fra bandsene LoFi Resistance og Sound of Contact.

Arrangement incl koncert

For de der har lyst, er det muligt at svømme en tur inden koncerten – under koncerten ligger bassinet øde hen, og danner en helt speciel ramme om musikken. Vi vil blot bede jer om at vælge en billet, der giver jer mulighed for en svømmetur, så vi har en idé om hvor mange, der kommer, samt om at tage hensyn til hinanden, da der kan være mange, som benytter sig af denne mulighed, og derfor skal deles om bassinet. Derudover er det muligt, sammen med billetten, at tilkøbe en sandwich, som kan nydes før koncertstart. Umiddelbart inden koncertstart kl. 20, samt i pausen, vil det være muligt at forsyne sig med noget koldt/køligt at drikke fra baren, hvor der kan betales kontant samt med Swipp. Koncerten forventes at vare i 2 timer incl pause, og det forventes at publikum bliver på sin plads og lytter til musikken under showet. Efter koncerten er det muligt at købe CD’er direkte ved bandet.

Tidsplan for arrangementet er som følger:
17.30-19.00: Mulighed for at svømme
17.30-19.30: Mulighed for at nyde den tilkøbte sandwich
19.30: Døråbning til koncert
20.00: Koncertstart

Billetsalg

Billetsalget til Ebb & Flow koncerten foregår fra Snejbjerg Svømmeklubs website, hvor der kan betales med Dankort. Gå direkte til billetsalg, Ebb & Flow i Snejbjerg Svømmehal

“Smagsprøve” på musikken

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *